Dugfrisk grønt lige til døren

Det er nemt og hurtigt at bestille grønt fra dine lokale producenter med Gartnerhallen. Vi har et godt netværk af lokale producenter og dermed et bredt udvalg af friske varer. Og vi leverer dem direkte til dig – udenom store opsamlingslagre, hvor grøntsagerne står og bliver kedelige. Mere direkte fra jord til bord bliver det ikke.

Sådan gør du
Varer bestilles gennem vores webshop
Ønsker du dine varer leveret onsdag, skal du bestille senest mandag klokken 11. Ønsker du varerne leveret fredag, skal du bestille senest onsdag klokken 11. Vi henter din bestilling hos producenten tidligst dagen før, vi leverer den hos dig. Altid helt friskt og nyhøstet fra producenten til dig.

Fotokredit: Axel Månsson A/S

Fotokredit: Axel Månsson A/S

Bestil nemt dine lokale grøntsager sådan her:

1. Opret en konto hos Gartnerhallen, hvis I ikke allerede har en. Dette kan I gøre ved at ringe til Karsten på telefonnummer +45 97 22 31 00 (tast 1 for engros) eller sende en mail til mail@gartnerhal.dk. For at oprette en konto skal vi bruge din virksomheds navn, leveringsadresse og telefonnummer, samt mailadresse til ordrebekræftelse og mailadresse til faktura.

2. Bestil dine varer på webshoppen under “Lokale leverandører” senest mandag klokken 11 eller onsdag klokken 11.

3. De lokale leverandører pakker varerne tirsdag og torsdag. Gartnerhallen leverer onsdag og fredag.

4. Lav god mad med lokale råvarer til dine gæster og giv dem en autentisk oplevelse ved at fortælle om dine lokale leverandører. Brug gerne historierne fra de lokale producenter, som du finder her.

5. Betal først efter levering. Betalingsbetingelser løbende måned + 8 dage.

Mød dine lokale leverandører her »