Champost Højbedsmuld / Plænedress

59,95 DKK1.499,95 DKK

Organisk gødet muld til højbede
Her får du en lækker og porøs højbedsmuld, som er velegnet til alle former for grøntsager, krydderurter og blomster. Jorden består af finsorteret harpet muld, sand, og jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg). Et lækkert homogent produkt.

Anvendelig til grøntsager, krydderurter, blomster.
Gødningen (Champost Jordforbedring er godkendt til økologisk dyrkning*
Jorden holder på fugten og fordampningen minimeres.

Højbede, krukker og altankasser
Højbedmulden er særdeles velegnet som færdig jordblanding til grøntsager, krydderurter og sommerblomster i højbede, krukker og altankasser. Frugt og grønt fra egen have smager bare bedst. De er friske og indeholder ingen form for kunstgødning. Med højbedsmulden kæler du ekstra meget for dine grøntsager, så du får et stort udbytte og en lækker smagsoplevelse.

Til økologisk dyrkning
Du får en humusrig jord, som giver sunde og stærke planter. Gødningens naturlige struktur holder på næringsstoffer og udvaskes ikke i jorden, hvilket gør gødningen langtidsvirkende. Den organiske gødning består af komposteret og pasteuriseret hestemøg. De lokale rideskoler i Thy leverer deres hestemøg til Champost, og under kontrollerede forhold bliver det herefter komposteret og pasteuriseret. Til slut har vi et færdigt gødningsprodukt, 100 % fri for ukrudtsfrø, salmonella og skadedyr. Gødningen er en meget vigtig brik i alle vores jordtyper, herunder også denne muld.

Click and collect.

Afvent e-mail om afhentning.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Størrelse

20 liter, 900 liter*